Pepijn Lutgerink, Fotografie
 
Pagina /

Pepijn Lutgerink

Pepijn Lutgerink

Realiseert opdrachten uit de culturele en commerciële sector. Grote en kleine opdrachten, kleine en grote opdrachtgevers. Alles custom-made naar vraag van de opdrachtgever.

Pepijn Lutgerink’s specialiteit is het weergeven in beeld van en voor diverse doelgroepen, ten behoeve van communicatie-, marketing- en salesdoeleinden voor opdrachtgevers. Pepijn en zijn team zorgen ervoor dat het aan te leveren materiaal en de afbeeldingen naadloos aansluiten op het gewenste eindproduct: een folder, flyer, poster, bouwbord, jaarverslag, reclame, interieur en dergelijken.

Behalve zijn eigen specialismen, heeft Pepijn met zijn team een groot netwerk aan expertise bij de hand. Hierdoor kan hij snel en adequaat reageren op de wensen van de opdrachtgevers. Hij heeft hierin een bemiddelende functie, zodat de opdrachtgevers hun wensen aan één persoon kwijt kunnen, in plaats aan vele contactpersonen van diverse andere bureaus. Korte lijnen, efficiënter werkproces, snellere besluitvorming en sneller resultaat; bel Pepijn Lutgerink voor een kennismaking of oriënterend gesprek M. 06 - 509 71 553.


PDFS

Algemene Voorwaarden