Pepijn Lutgerink, Fotografie
 
Pagina /

Pepijn Lutgerink

Pepijn Lutgerink

Realiseert opdrachten uit de culturele en commerciële sector. Grote en kleine opdrachten, kleine en grote opdrachtgevers. Alles custom-made naar vraag van de opdrachtgever.

Pepijn Lutgerink’s specialiteit is het weergeven in beeld van en voor diverse doelgroepen, ten behoeve van communicatie-, marketing- en salesdoeleinden voor opdrachtgevers. Pepijn (en zijn team) zorgt ervoor dat het aan te leveren materiaal en de afbeeldingen naadloos aansluit op het gewenste eindproduct: een folder, flyer, poster, bouwbord, jaarverslag, reclame, interieur.

Behalve zijn eigen specialismes, heeft Pepijn met zijn team een groot netwerk aan expertise bij de hand. Hierdoor kan hij snel en adequaat reageren op de wensen van de opdrachtgevers. Hierin heeft hij een bemiddelende functie, zodat de opdrachtgevers hun wensen aan één persoon kwijt kunnen, in plaats aan vele contactpersonen van diverse andere bureaus. Korte lijnen, efficiënter werkproces, snellere besluitvorming en sneller resultaat; bel Pepijn Lutgerink voor kennismaking of oriënterend gesprek 06-509.71.553.


PDFS

ALGEMENE VOORWAARDEN